ثبت نام


نگاهی گذرا بر فعالیت‌های بنیاد

۱۴۰۰/۱۲/۲۳
731

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران در سال 1400 فعالیت­های متعددی را در جهت گسترش حمایت از علم و فناوری در جامعه به انجام رسانده که مهم­ترین محورهای آن به شرح ذیل است:

1- برگزاری منظم جلسات ماهیانه هیئت مدیره در اولین دوشنبه از دهه دوم هر ماه که در این جلسات مواردی نظیر حمایت از جایزه اخلاق، بورسیه دختران دانشجو افغانستانی، برگزاری پنجمین همایش خیرین علم و فناوری شیوه­نامه وام شرافتی دانشجویان، شیوه­نامه کرسی­های پژوهش و فناوری، شیوه­نامه شاخه داوطلبان بنیاد را به تصویب رساند.

2- برگزاری انتخابات هیأت امنای بنیاد در خرداد 1400 با حضور نمایندگان بنیادهای حامی دانشگاه های سراسر کشور.

3- تلاش در جهت معرفی بنیاد در سطح جامعه و عمومی سازی پیام آن به مخاطبین از روش های مختلف مانند: ارسال پیامک و پست الکترونیک به مخاطبین، ساخت انیمیشن و تیزرهایی با محتوای معرفی بنیاد و به اشتراک گذاری آن‌ها در شبکه های اجتماعی، پیگیری ساخت مستند تلویزیونی در حوزه خیرین آموزش عالی و پخش آن از رسانه ملی، ضبط و انتشار مصاحبه­های تصویری انگیزشی با اساتید برجسته رشته­های مختلف، برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه، انتشار خبرنامه­های الکترونیکی بنیاد، باز طراحی پرتال بنیاد و بروز رسانی مستمر آن جهت انتشار اخبار و فعالیت های بنیاد، راه اندازی اکانت بنیاد در شبکه های اجتماعی نظیر: اینستاگرام، لینکدین، آپارات و فعالیت منظم در آنها.

4- تلاش برای شبکه‌­سازی و ایجاد ارتباط بین بنیادهای حامی دانشگاه­های دولتی از طریق برگزاری جلسات مجازی، ایجاد گروه واتساپی و راه­‌اندازی امکان ایجاد حساب کاربری و بارگذاری پروژه­های نیازمند حمایت برای آنان در سایت بنیاد حامیان علم و فناوری ایران.

5- راه اندازی پویش­‌هایی نظیر: اهدای تبلت به دانشجویان مستعد متقاضی، بورسیه دانشجویان دختر افغانستانی با توجه به تحولات صورت گرفته در آن کشور با حضور طالبان، اهدای وام شرافتی به دانشجویانِ مستعد و متقاضی و اهدای 100 سهمیه به بنیادهای دانشگاهی همکار برای وام شرافتی

6- پیگیری و تلاش در جهت اهدا ملک از سوی خیرین و واقفین به دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک­های علم و فناوری مختلف بر حسب نیاز. در این زمینه در سال 1400 دو مجموعه ملکی در زنجان و یزد از طرف خیرین ارجمند (جناب آقای جعفر شکیب) با پیگیری‌های بنیاد به ترتیب به پارک علم و فناوری زنجان و دانشگاه یزد اهدا شد.

7- ملاقات با خیرین مختلف که با توجه به وضعیت کرونا به صورت محدود انجام شد و در یکی از این ملاقات‌ها، خیِّر ارجمند سرکار خانم ملوک کاریابی مبلغ 200 میلیون تومان را برای حمایت از صندوق بورسیه دانشجویان و 12 میلیارد ریال را نز جهت تکمیل ساختمان یک مدرسه در شهرستان زهک استان سیستان بلوچستان را به بنیاد حامیان علم و فناوری اهداء کردند و بنیاد با همکاری سازمان نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان در جهت تکمیل آن اقدام نمود.

8- حمایت مالی بنیاد از جایزه دکتر محمد قریب که به صورت سالانه توسط «انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری» برگزار می‌شود و کمک به تأسیس صندوق دایمی این جایزه برای سال‌های آتی.

9- طراحی و راه اندازی پلتفرم پرداخت آنلاین وام دانشجویی از طریق سایت بنیاد برای اعطای وام به دانشجویان مستعد متقاضی واجد شرایط از محل منابع مالی بنیاد در صندوق حمایت از دانشجویان و شروع پرداخت این وام­ها از ترم دوم سال­تحصیلی 1401-1400.

10- برگزاری جلسات متعدد با مدیران عامل بنیادهای دانشگاهی.

Developed By Ali Dasmeh || JOP || Feb 2018