دانشگاه صنعتی شریف باهدف تربیت متخصصین مورد نیاز صنعت در سال۱۳۴۵ تأسیس شد. با گذر زمان، پیشرفت های تکنولوژیک و تغییر نقش دانشگاه ها در جهان، مأموریت این دانشگاه نیز علاوه بر ارائه خدمات با کیفیت در حوزه آموزش، به فعالیت های پژوهشی در تراز جهانی و حمایت از کارآفرینی و توسعه شرکت های دانش بنیان گسترش پیدا کرد. بدیهی است که فعالیت در تراز جهانی و تربیت نیروی انسانی با استانداردهای بروز علمی، نیازمند منابع مالی است و برای تأمین این منابع به حمایت های فکری و مادی نیکوکاران ارجمندی نیاز است که دل درگرو تعالی علمی و توسعه کشور دارند. به امید اینکه نیت خیر نیک اندیشان به ثمر نشسته و دریچه های رونق و پیشرفت به روی کشور گشوده شود.
در این راستا و با الگو برداری از دانشگاه های تراز اول جهانی، جمعی از نیکاندیشان، برای همیاری و ارتقای همه جانبه دانشگاه، اعلام آمادگی نمودند. به منظور جلب مشارکت و حمایت نیکوکارانی که دغدغه توسعه علم و فناوری میهن خود را دارند، بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف در سال 1398 تشکیل شد. هماکنون این بنیاد با تدوین برنامههای منسجم و بررسی فرایندهای چگونگی جلب مشارکتهای مردمی، در حال فعالیت است.
فعالیت ها:
فعالیت های بنیاد حامیان شامل حمایت از فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در قالب بورسیه دانشجویان دانشگاه، حمایت از دانشجویان متقاضی ، ساخت و بازسازی ساختمان های دانشگاه و دانشکده ها و تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه از طریق جذب حمایت خیّرین و واقفین نیک اندیش است. همچنین بنیاد با ، با ایجاد صندوق هایی که سود حاصل از آن به دانشگاه تعلق می گیرد، به منابع مالی دانشگاه رشد و ثبات می بخشد.
امید که با همیاری همه علاقمندان به دانشگاه صنعتی شریف، به ویژه فارغ التحصیلان موفق و ممتاز آن ، بنیاد حامیان فعالیت های خود برای توسعه دانشگاه را به صورت کمی و کیفی توسعه دهد.
ارزش ها:
شفافیت: ما فعالیت های خود را با شفافیت کامل انجام می دهیم. تلاش می کنیم که فرآیندها، گزارشات و عملکردها در دسترس همگان قرار گیرد.
پاسخگویی: ما تلاش می کنیم که راه حل های صریح، بی طرفانه، و به هنگام برای هر یک از حامیان خود ارائه دهیم، تا آنها مطمئن شوند که نیت خیرشان به بهترین شکل، اجرا می شود.
چابکی: ما تلاش می کنیم چالاک فکر کنیم و سریع عمل نمائیم.
برای آشنایی بیشتر با بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف به وبسایت ما به نشانی sutf.sharif.ir مراجعه نمایید و یا از طریق شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید.
کانال تلگرام:hamiansut
اینستاگرام: @hamiansut
لینکدین:Sharif university foundation